VI BYGGER MED AFTRYK

Vindegade

I hjertet af Odense finder I Vindegade 75. Vi befinder os midt i et af byens mest kreative og sprudlende områder, hvor Brandts Klædefabrik, gågaderne og Ansgar Anlæg findes i en radius af få hundrede meter. Det er på denne attraktive adresse, TOGT har opført et samlet byggeri på 3.000 kvadratmeter med arkitektonisk reference til Brandts Klædefabrik. I alt 43 lejligheder fordelt på 2- og 3-værelses med stærk inspiration fra New Yorker-stilen, hvor det rå og raffinerede forenes.

Mange lejligheder har direkte udgang til egen altan, samt adgang til en stor, fælles tagterrasse med udsigt over byen. Fællesarealerne tæller også elevator, et aflukket og stemningsfuldt gårdmiljø og overdækket cykelparkering. Alt sammen noget der gør hverdagen og fritiden nem og bekvem for beboerne.

TBT Tower

På det omdannede Thomas B. Thriges Gade ligger Odense bys nye vartegn TBT Tower. TBT Tower er et 17-etagers højhus og en sidebygning på otte etager. Tårnets facade er beklædt med kobber, som er med til at understrege TBT Towers unikke placering i det nye Odense.

Ejendommen består af 47 ejerlejligheder og 3.300 m2 erhverv. Erhvervslokalerne er beliggende i ejendommens første fire etager i begge bygninger, og adgangen til dem sker via den flotte mellembygning.

Ejerlejlighederne er beliggende fra 4. sal og opefter i ejendommen. Lejlighederne er 2- til 5-værelses lejligheder på mellem 80 m2 og 177 m2. Alle lejligheder har egen altan.

“Vi går vi meget op i kvaliteten: Materialerne, håndværket og arkitekturen skal være fra øverste hylde.”

MUNKEMØLLESTRÆDE

I hjertet af Odense ligger Munkemøllestræde 20, som med sin fantastiske beliggenhed er yderst attraktiv for unge, børnefamilier og ældre.

Ejendommen består af 26 lejligheder fordelt på tre etager. Lejlighederne er 2- og 3-værelses lejligheder på mellem 51 m2 og 74 m2.

ØSTERGADE

På det nye Østerbro, tæt på Odense centrum, ligger Østergade 51 A-K. Den centrale placering gør ejendommen attraktiv for studerende, børnefamilier og ældre.

Ejendommen består af 86 lejligheder fordelt på fem bygninger. Lejlighederne er 2- og 3-værelses lejligheder på mellem 45 m2 og 97 m2. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse.

“Om tredive år vil jeg kunne gå forbi en af vores ejendomme og føle glæde og tilfredshed ved det. Om halvtreds år skal mine børnebørn stolt kunne pege på det og sige: Dét har bedstefar bygget!”

KANSLERGADE

I det attraktive og hyggelige Vesterbrokvarter i Odense centrum ligger Kanslergade 24-28. Med en beliggenhed i anden række, tilbagetrukket fra Vestre Stationsvej, er ejendommen ugeneret af trafikstøj.

Ejendommen består af 36 lejligheder fordelt på tre bygninger.  Lejlighederne er 3- og 4-værelses lejligheder på mellem 88 m2 og 111 m2. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse.