Fantastisk lejlighed med udsigt til Storebæltsbroen

kontakt os ny

Gem

Gem

Odeons Kvarter - Odense C

Kom til ÅBENT HUS søndag den 26. januar 2020 i tidsrummet 11-13. 

Tilmelding ikke nødvendigt.

Drømmer du om at bo i hjertet af Odense i en ejendom, der byder på det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet, så er en lejlighed i TBT TOWER lige noget for dig.

Bygningen er kendt for sin smukke facade i en kombination af kobber og stenplader, store vinduespartier fra gulv til loft samt indeliggende altaner, der giver ly for vind og vejr og mulighed for ophold ude året rundt. Derudover sikrer den unikke beliggenhed, at du har alle byens muligheder lige udenfor din hoveddør.

Lejligheden indeholder entré med god garderobeplads. Fra entréen er der adgang til et fint værelse med faste skabe samt et flot og lyst køkkenalrum i åben forbindelse til stuen. Køkkenet er fra Invita, og hårde hvidevarer er fra Miele. 

Lejlighedens bedste udsigt finder du i køkkenalrummet/opholdsstue, hvor der er udsigt over hele byen. Fra det store opholdsrum er der udgang til en charmerende og rummelig vestvendt altan på 10 m2  beklædt med lameller af canadisk cedertræ og gulv af jatobatræ.

Fra køkkenalrummet har man via en mellemgang adgang til gæstebadeværelse, 2 værelser samt forældresoveværelse med eget badeværelse, walk in closet og hyggelig østvendt morgenaltan, hvorfra man kan se Storebæltsbroen.

Begge badeværelser i lejligheden har flotte grå tidløse klinker og gulvvarme samt bruseniche. Forældrebadeværelset har vaskemaskine og tørretumbler fra Miele.  

Der er lejligheden brede plankegulve.

Ejendommen har elevator, skraldeskakt, depotrum og fælles tagterrasse med skøn udsigt over byens tage.

Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder.

Til indflytning d. 01-02-2020

Leje pr. md.

kr. 19.000,00 + forbrug

Depositum

kr. 57.000,00

Forudbetalt leje

kr. 0,00
Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 5 m2: 170
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energimærke: