Unik lejlighed med fantastisk vestvendt altan

kontakt os ny

Gem

Gem

Odeons Kvarter - Odense C

Kom til ÅBENT HUS søndag den 26. januar 2020 i tidsrummet 11-13. 

Tilmelding ikke nødvendigt. 

Alle byens muligheder lige udenfor din hoveddør.

Drømmer du om at bo i hjertet af Odense i en ejendom, der byder på det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet, så er en lejlighed i TBT TOWER det oplagte valg

Når du kommer hjem, bliver du mødt af den smukkeste facade i en kombination af kobber og stenplader. Store vinduespartier fra gulv til loft i alle lejligheder sikrer et fantastisk lysindfald og en helt særlig stemning. Derudover er der indeliggende altaner, som gør det muligt at opholde sig ude året rundt.

Lejligheden har en god rummelig fordelingsentré med garderobeskab. Fra entréen er der adgang til 2 gode værelser med faste skabe, depotrum med vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads og etlækkert badeværelse med flotte tidløse klinker, god bruseniche og gulvvarme. 

Hjertet i lejligheden er det moderne og lyse køkkenalrum med stilfuldt køkken fra InvitaI køkkenet er der både god bordplads og skabspladsAlle hårde hvidevarer er fra MieleKøkkenalrummet er i åben forbindelse til hyggelig opholdsstue, og der er fra køkkenalrummet også udgang til charmerende vestvendt altan.

Altanen på 6 m2 er beklædt med lameller af canadisk cedertræ, og gulvet er belagt med jatobatræ.

Der er i lejligheden brede plankegulve, et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne og en unik udsigt fra lejlighedens altan.

Ejendommen har elevator, skraldeskakt og fælles tagterrasse med skøn udsigt over byens tage.

Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder. 

 

Til indflytning d. 01-02-2020

Leje pr. md.

kr. 13.000,00 + forbrug

Depositum

kr. 39.000,00

Forudbetalt leje

kr. 0,00
Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 3 m2: 105
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energimærke: