Lækker lejlighed med vestvendt altan

kontakt os ny

Gem

Gem

Odeons Kvarter - Odense C

Kom til ÅBENT HUS søndag den 26. januar 2020 i tidsrummet 11-13. 

Tilmelding ikke nødvendigt. 

Drømmer du om at bo i hjertet af Odense i en ejendom, der byder på det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet, så er en lejlighed i TBT TOWER lige noget for dig. 

Bygningen er kendt for sin smukke facade i en kombination af kobber og stenplader, store vinduespartier fra gulv til loft, samt indeliggende altaner, der giver ly for vind og vejr og mulighed for ophold ude året rundt. Derudover sikrer den unikke beliggenhed, at du har alle byens muligheder lige udenfor din hoveddør.

Lejligheden byder på en god rummelig fordelingsentré med garderobeskab. Fra fordelingsentréen er der adgang til 2 gode værelser med faste skabe, depotrum med vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads og et lækkert badeværelse med flotte tidløse klinker, god bruseniche og gulvvarme. 

Hjertet i lejligheden er det moderne og lyse køkkenalrum med stilfuldt køkken fra Invita. I køkkenet er der både god bordplads og skabsplads. Alle hårde hvidevarer er fra Miele. Køkkenalrummet er i åben forbindelse til hyggelig opholdsstue, og der er fra køkkenalrummet også udgang til fantastisk vestvendt altan.

Altanen er 22 m2 er beklædt med lameller af canadisk cedertræ, og gulvbelægningen består af jatobatræ.

Der er i lejligheden brede plankegulve, et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne og en unik udsigt fra lejlighedens altan. 

Ejendommen har elevator, skraldeskakt og fælles tagterrasse med skøn udsigt over byens tage.

Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder.

Til indflytning d. 01-02-2020

Leje pr. md.

kr. 13.500,00 + forbrug

Depositum

kr. 40.500,00

Forudbetalt leje

kr. 0,00
Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 3 m2: 105
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energimærke: