Unik lejlighed med skøn terrasse

kontakt os ny

Gem

Gem

Odeons Kvarter - Odense C

Kom til ÅBENT HUS søndag den 26. januar 2020 i tidsrummet 11-13. 

Tilmelding ikke nødvendigt. 

TBT TOWER byder på det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet, og som beboer har du alle byens muligheder lige udenfor din hoveddør.

Bygningens facade er en kombination af kobber og stenplader, som giver et helt unikt indtryk. Store vinduespartier fra gulv til loft i alle lejligheder sikrer et fantastisk lysindfald og en helt særlig stemning. Derudover har alle lejligheder i ejendommen indeliggende altaner, som gør det muligt at opholde sig ude året rundt.

Lejligheden har en god rummelig fordelingsentré med garderobeplads. Fra entréen er der adgang til 2 gode værelser med faste skabe, depotrum med vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads og et lækkert badeværelse med flotte tidløse klinker, god bruseniche og gulvvarme. 

Hjertet i lejligheden er det moderne og lyse køkkenalrum med stilfuldt køkken fra Invita.  I køkkenet er der både god bordplads og skabspladsAlle hårde hvidevarer er fra MieleKøkkenalrummet er i åben forbindelse til hyggelig opholdsstue, og der er fra køkkenalrummet også udgang til charmerende vestvendt altan.  

Altanerne på samlet 51 m2 er beklædt med lameller af canadisk cedertræ, og på gulvet er der lagt jatobatræ.

Der er i lejligheden brede plankegulve, et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne og en unik udsigt fra lejlighedens altan. 

Ejendommen har elevator, skraldeskakt og fælles tagterrasse med skøn udsigt over byens tage.

Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder.

Til indflytning d. 01-02-2020

Leje pr. md.

kr. 17.500,00 + forbrug

Depositum

kr. 52.500,00

Forudbetalt leje

kr. 0,00
Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 4 m2: 177
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energimærke: