Fantastisk lejlighed med unik udsigt over byen

kontakt os ny

Gem

Gem

Odeons Kvarter - Odense C

Kom til ÅBENT HUS søndag den 26. januar 2020 i tidsrummet 11-13. 

Tilmelding ikke nødvendigt. 

Drømmer du om at bo i hjertet af Odense i en ejendom, der byder på det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet, så skal du bo i TBT TOWER.

Bygningens facade er beklædt med kobber og stenplader, og store vinduespartier fra gulv til loft i alle lejligheder sikrer et fantastisk lysindfald og en helt særlig stemning. Derudover er der indeliggende altaner, som gør det muligt at opholde sig ude året rundt.  

Lejligheden indeholder entré med god garderobeplads, og herfra er der adgang til lejlighedens første værelse. Allerede fra entréen fornemmer man den helt unikke udsigt, der er fra lejligheden. En udsigt som kun bliver bedre, når man kommer ind i lejlighedens flotte og lyse køkkenalrum, hvor man har udsigt over hele byen. Køkkenet er et Invita køkken, og der er opsat hårde hvidevarer fra Miele. 

Fra køkkenalrummet er der udgang til en skøn og rummelig vestvendt altan på 12 m2. Altanen er beklædt med lameller af canadisk cedertræ og gulvet er af jatobatræ.

Fra køkkenalrummet har man via en mellemgang adgang til gæstebadeværelse, walk in closet og østvendt morgenaltan, hvorfra man kan se Storebæltsbroen.

Begge badeværelser i lejligheden har flotte grå tidløse klinker og gulvvarme samt bruseniche. Forældrebadeværelset har vaskemaskine og tørretumbler fra Miele. Lejligheden har brede plankegulve.

Ejendommen har elevator, skraldeskakt, depotrum og fælles tagterrasse med skøn udsigt over byens tage. 

Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder.

Til indflytning d. 01-02-2020

Leje pr. md.

kr. 17.900,00 + forbrug

Depositum

kr. 53.700,00

Forudbetalt leje

kr. 0,00
Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 4 m2: 154
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energimærke: