Fantastisk lejlighed med udsigt over Odense

kontakt os ny

Gem

Gem

Odeons Kvarter - Odense C

Som lejer i TBT TOWER får du storslået arkitektur og design og funktionalitet ud over det sædvanlige. 

Når du kommer hjem, bliver du mødt af den smukkeste facade i en kombination af kobber og stenplader. Indenfor i lejligheden er der store vinduespartier fra gulv til loft, så du hver dag kan glæde dig over at have en fantastisk udsigt over byen og alle byens muligheder lige udenfor din hoveddør.

Lejligheden indeholder entré med god garderobeplads. Fra entréen er der adgang til et fint værelse med faste skabe samt et flot og lyst køkkenalrum i åben forbindelse til stuen. Køkkenet er fra Invita, og hårde hvidevarer er fra Miele.

Lejlighedens bedste udsigt finder du i køkkenalrummet/stuen, hvor der er udsigt over hele byen. Fra det store opholdsrum er der udgang til en skøn og rummelig vestvendt altan på 10 m2 beklædt med lameller af canadisk cedertræ og gulv af jatobatræ.

Fra køkkenalrummet har man via en mellemgang adgang til gæstebadeværelse, 2 værelser samt forældresoveværelse med eget badeværelse, walk in closet og østvendt morgenaltan, hvorfra man kan se Storebæltsbroen. 

Begge badeværelser i lejligheden har flotte grå tidløse klinker ogulvvarme samt bruseniche. Forældrebadeværelset har vaskemaskine og tørretumbler fra Miele. 

Der er lejligheden brede plankegulve.

Ejendommen har elevator, skraldeskakt, depotrum og fælles tagterrasse med skøn udsigt over byens tage.

Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder. 

Til indflytning d. 01-02-2020

Leje pr. md.

kr. 18.900,00 + forbrug

Depositum

kr. 56.700,00

Forudbetalt leje

kr. 0,00
Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 5 m2: 170
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energimærke: