Unik lejlighed i TBT TOWER

kontakt os ny

Gem

Gem

Odeons Kvarter - Odense C

Kom til ÅBENT HUS søndag den 26. januar 2020 i tidsrummet 11-13. 

Tilmelding ikke nødvendigt. 

Drømmer du om at bo i hjertet af Odense i en ejendom, der byder på det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet, så er en lejlighed i TBT TOWER lige noget for dig. 

Når du kommer hjembliver du mødt af den smukkeste facade i en kombination af kobber og stenplader, og du kan hver dag glæde dig over at have en fantastisk udsigt ud over hele byen og alle byens muligheder lige udenfor din hoveddør.

Lejligheden indeholder entré med god garderobeplads, og herfra er der adgang til lejlighedens første værelse. Allerede fra entréen fornemmer man den helt fantastiske udsigt, der er fra lejligheden. En udsigt som kun bliver bedre, når man kommer ind i lejlighedens flotte og lyse køkkenalrum, hvor man har udsigt over hele byen. Køkkenet er fra Invita og hårde hvidevarerne er fra Miele. Fra køkkenalrummet er der udgang til en skøn og rummelig vestvendt altan på 12 m2. Altanen er beklædt med lameller af canadisk cedertræ og gulvet er af Jatobatræ

Fra køkkenalrummet har man via en mellemgang adgang til gæstebadeværelse, værelse samt til forældresoveværelse med eget badeværelse, walk in closet  og østvendt morgenaltan, hvorfra man kan se Storebæltsbroen. 

Begge badeværelser i lejligheden har flotte grå tidløse klinker ogulvvarme samt bruseniche. Forældrebadeværelset har vaskemaskine og tørretumbler fra Miele. 

Der er lejligheden brede plankegulve og store vinduespartierfra gulv til loft, der sikrer et fantastisklysindfald.

Ejendommen har elevator, skraldeskakt, depotrum og fællestagterrasse med skøn udsigt over byens tage.

Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder.

Til indflytning d. 01-02-2020

Leje pr. md.

kr. 17.900,00 + forbrug

Depositum

kr. 53.700,00

Forudbetalt leje

kr. 0,00
Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 4 m2: 154
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energimærke: