TBT-Tower

 
Som lejer i TBT TOWER kommer du til at bo i hjertet af Odense i en ejendom, der byder på det ypperste inden for arkitektur, design og funktionalitet.
 
Byggeriet består af 47 nybyggede lejligheder. Lejlighederne spænder fra 2-5-værelses lejligheder på 80 m2 – 177 m2. Bygningens facade er beklædt med kobber og stenplader, og store vinduespartier fra gulv til loft i alle lejligheder sikrer et fantastisk lysindfald og en helt særlig stemning.
  
Lejlighederne fremstår lyse og er indrettet med lækkert moderne køkken fra Invita. Alle hårde hvidevarer er fra Miele. Der er god garderobeplads, og alle lejligheder har brede plankegulve.

Badeværelserne har flotte grå tidløse klinker og gulvvarme samt bruseniche. Derudover har alle lejligheder indeliggende altan, som gør det muligt at opholde sig ude året rundt. Altanerne er beklædt med lameller af canadisk cedertræ, og gulvet er belagt med jatobatræ.
 
Ejendommen har elevator og skraldeskakt. Til lejlighederne hører depotrum, og der er en fælles tagterrasse med skøn udsigt over byens tage.
 
Der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder.

 

 

Husdyr: Nej Internet: Nej
Altan: Ja Vaskeri: Eget
Vær.: 2-5 m2: 80 - 177
Parkering: Ja Elevator: Ja
Have: Nej Depotrum: Ja
Dørtelefon: Ja Energirapport Energimærke: Energimærke

Ledige lejligheder i ejendommen